Bart Booms

Ik ben Bart Booms, geboren in Driebergen-Rijsenburg in 1957.
Fotografie is mijn grootste passie. Op de volksuniversiteit van Utrecht heb ik de fijne kneepjes van het fotograferen geleerd van Edwin Westhoff. Mijn eerste opdracht was er een voor de Hoge School van Utrecht om de fotografie voor een lesboek te verzorgen. Het boek heet "retourtje inzicht".Verder ligt mijn aandacht het meest bij macro- en natuurfotografie.

Indien u interesse heeft in een workshop digitale fotografie of een opdracht heeft voor fotografisch werk kunt u mij een mail sturen via het contactformulier. In overleg is veel mogelijk. Op alle foto's op deze site rust een copyright. U kunt het contactformulier gebruiken voor het bestellen van een foto of voor vragen. Ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen op mijn site en stel het zeer op prijs als u mijn gastenboek tekent. Veel kijkplezier en kom gerust nog eens terug: regelmatig vinden updates plaats en worden nieuwe beelden aan de fotogalerie toegevoegd.

Laatste nieuw

De Lente is langzaam in zicht de eerste knopjes zijn al verschenen.

Dus volop de mogelijkheid om er van te genieten.

Het loont de moeite om weer met de camera op pad te gaan.Zelfs in uw eigen omgeving kunt u vaak de mooiste foto maken, het is alleen de kunst om het vast te leggen met de camera.

Hoe maak ik een goede compositie, hoe stel ik mijn belichting in? Het is allemaal te leren.De data voor nieuwe workshops zijn bijna bekent dus hou de agenda in de gaten en laat u inspireren.

Landschapsfotografie, macro en zelfs avondfotografie behoren tot de mogelijkhedenWil je verder op de hoogte blijven over workshops en natuur volg me dan op twiiter:

@bartbooms


Kijk hier voor de tot nu toe bekende datums van de workshops: agenda voor 2017.

 

Recente toevoegingen